Saturday, December 31, 2011

jam dah masuk pukul 3 pagi , means dah masuk 31 | 12 | 2011 la kan ? haha okayy happy birhtday to my niece hiwhiw harap berjaye dalam hidup hingga ke akhirat nanti okay ;* em okayy aku nok berterime kaseh sangatt kat orangg yang gayut dengan aku tadii sebab korang faham situasi aku even aku belum bagi tahu pun lagi problem ak tpi korang dah dapat teka yang aku sedang ade masalahh :) nd lagi sebab bagi aku semangat untukk kuatt ! thnks guys <3 haha kepade tutttt aku nk trime kasehh gile kat mu sebab bnyok bagi aku semangat , nsihat dann hiwhiw thnks gok sebab sabo dengar aku nangis haha sorry eh , aku dok tahan ngat doh ekpungg hihi :'D hmm syukurr sangat dapat kawan macam muu . okayy la tu je babai ;*


Tuesday, December 27, 2011

tinggal beberape hari je lagi nak masuk tahun 2-0-1-2 . aku makin hari makin matang dengan masalah yang bagi aku satu pengalaman yang kadang kadang menyakitkan sampai membuat aku menangis dan kadang kadang pengalaman manis yang dok akan mungkin aku lupe :) em next year pmr , seriously aku memang betul betul dok ready lagi haihh gile laju mase gerokk orkk , makin tue orh laa akuu . hm imissyou bai :'D

Monday, December 19, 2011

tonight im felt so happy pluss sakit hati haha okay chill la pasal tu saye malas nok gaduh gaduh laa sampai cakap aku mu segalee haihh btw thanks for today friend '' big girls dont cry '' haha weyy ambe dok nangis laa , wuuu . joget joget hahaha <3



Sunday, December 18, 2011


hihi wuuuuuuu happy wehh . ingat kan malam ni air mate aku akan keluar tapi DOK haha . kenape ? haha ade lettew , tak leh nok kabo la kat sini ;) haha yang penting aku happy :DD okayy enough , aku nok cakap pasal kat laman mukabuku pulokk , hari ni kecoh pasal page anti McDonald's KT kids =,= haihh buat lawak betoi laa budok yang buat page ni , ade ke patut gambar aku dengan maden die letak kat album hotcouple hahaha dah tu buat plok caption AIN DAN ZAM haha melawakk sungguh admin ni haha gambar aku dengan maden but caption ain dan zam haihhh kesian zam , name die jugok admin tu nak mention haha . bile dah sound sound admin tu baru pandai nok tukar caption tu jadi ain dan amm arshav haihh haha . okayy , kot panda mu la admin eh malas care aku ngan orang macam mu ni , wahi mendatangkan kemarahan orang . bak kate someone tu '' wat rilex sudoh kekgi lame lame ye dok care la , makin care makin ye buat '' haha jyeahhh ;DD tenang betor akuu hahaha . okayy nokk tido duluu babai sweetheart ;* hihi

Saturday, December 17, 2011


hari tu aku jumpe peii kat mcd :) hihi kejut kot aku sebab dok sangke jumpe ye kat situ . makin tinggi die sekarang haha . tengok muke die jadi mari teringat lalu kat kawan kawan sekoloh lame . sume ingat aku sekarang sombongg ork ? hihi sorry aku wat gitu ade sebab :') rindu gok benor nok gura , nok lepak , nok gossip nd blablabla ngan mu mu sume hihi tapi gitu ah hm . em malam lepas tu , aku ngan ma kuo gi makan . sebelum tu ma berhenti isi mnyak kat patronas , again memangg aku dok sangke kali aku jumpe bekas abang angkat aku haihhhhhh bakpe la boleh jumpe mu -,- tahu dok aku paling dok suke jumpe mu . mule mule aku ingat die dok perasan aku tapi last last aku dengar ye kabo kat kawan die '' eh aku kenal budok tu '' pastu kawan die tanye '' yedok mu , sekoloh ane '' pastu die kabo nape aku dok dngar doh . aku paling kat tepi then napok ye wak catwalk kat tepi kerte aku -,-' pastu sengeh . aihh nasib aku baik aku sengeh mula kat mu . aku sengeh pun sebab aku ingat mende hok mu banyok tolong aku dulu . 

Monday, December 12, 2011

awakk , semalam saya gelisah kerane memikirkan kesalahan saya terhadap awakk . malam tadi mata saya tidak mahu lena kerane memikirkan kenapa awak belum membalas msg msg sayaa , mungkin awak marah dan belum memaafkan sayaa . saya menyesal di atas perbuatan sayaa . awakk , maafkan saya kerane menyakiti awakk . maafkan saya kerane membuat hati awak terluka . maafkan saya kerane tidak menjage perasaan awak . maafkan saya kerane tidak memahami awak . maafkan saya kerane tidak mampu mengembira kan awakk . maafkan saya kerane menjadi tidak sempurna untuk awakk . maafkan saya kerane tidak menjadi terbaik untuk awak . maafkan saya kerane menguris hati awak . maafkan saye kerane tidak tahu menilai diri awak . maafkan saye kerane awak terlalu baik untuk saya walaupun saya selalu menyakiti awakk . awakk maaf kan saya sekali lagiiii . saya akan berubah demi awakkkkk <3 :'(



Sunday, December 11, 2011


it hurt , to hurt , really hurt
im not strong nd i cant be strong for long sorry :'(

Saturday, December 10, 2011

nangis sorang diri dalam bilik bile tengok gambar gambar kite . em happy nye , hee bagi aku laa bgi die dok tahu ah tu . dok tahan dah nangis so aku decide untuk call die , ya ALLAH happy betor dapat dengar suare die even kejap je sebab aku dah memangg tak bole nok tahan air mate aku dah , sorry . tc sayangg 


Friday, December 9, 2011

makin lame makin lain . semuenye sebab aku ke . yeahh , semua sebab perangai bodo aku . dok tahu doh nok wak gane biar semue nye jadi macam dulu balik . sumpah , saye rindu nok macam dulu . please buat saye rase happy macam dulu balik boleh ? em mesti dok leh ork ? hm sokey :') im really miss you 

waitingg your msgg 

selamat hari jadi mariam ali ;* hihi
bufday ma hari ni dia mengidam nok makan durian
so dia suruh along beli kan tdi , bnyok gile kot along beli hahahha mmg pesta durian ah akdi .


ma tunggu eh nape akan anak anak ma buat kat ma kkgi ;p hihi baii kakak sayangg maa . selamatharituakakyam haha <3 muahh sikitt ;*

Wednesday, December 7, 2011

pykah adib alia afiq kamil tasya zuha haha okayy happy kuo ngan anda anda sume tadii . thnks kat afiq sebab lanje kitorg karokea tadi . lepas tekanan betor tadi mase kat dalam bilik tu even ak dok nyanyie mane pun sebab maluu ;p haha dalam bilik karokea tadi adib je yang banyok nyanyie sebab sume malu malu kucing nok nyanyie mase tu . nasib ah adib ad , kalu dok padang duk dengo lagu je laa haha *untungg la pykahh ;p afiq hok belanje ni padang nyanyie senyap senyap gitu jee *maybe sebab malu ngan alia kot op haha xD dah la panda main mate ngan alia tadi ae haha hope anda berdue berjaye ejass membe membe saye nii eh ;D hm tadi mase nok cari lagu , aku nampok kat list lagu ade lagu someonelikeyou haha terus aku tekan lagu tu , bile dengor lagu tu teringat lok kat dia :) 


5 lebeh , im still awake . teringat time arwah opah meninggal :'( aku satu family dok sempat nok tengok muke arwah opah sebab jenazah arwah tepakse di kebumikan mase tu . muke aboh time tu memang jelas nampk die nok nangis tpi die tahan . hm sehari lepas arwah meninggal family belah aboh aku ajok gi lawat kubur arwah kat tanah perkuburan bukit kiara *doksilap aku la . tpi aku mase tu bongek sebab rela duk umoh che ngah doh la , aku dok sempat tgk muke arwah time meninggal tambah pulok aku dok gi melawat kubur arwah ohmemangbodoaku -,- sampai sekarangg aku dok gi melawat kubur opah agi :'( aku just sedekah kan al-fatiha kat arwah . hm opahh , sorry eh . ain rindu nok cakap ngan opah , rindu nok tengok muke opah ,  rindu nok tengok muke opah nangis bile time ain nok balik ganu , rindu sume pasal opahhhhhhhhhhh ! sayang opahh baii :'(((


Monday, December 5, 2011



Sunday, December 4, 2011



sometime i feel like im single :') why ? sebab now aku rase kitorg dah jarang text nd kalau online pun dia dah jarang im aku . dok tahu bakpe jadi gituu . hm maybe dia ade orang lain kot 

Saturday, December 3, 2011


3 | 09 | 11 to 3 | 12 | 11 alhamdulillah , you still mine :') hihi dah tiga bulan aku nd kedingboyy together ; D thanks ALLAH . i wish you'll always be mine forever <3 bai i love you bie . eh chopp , kadang kejap . hahaha aku nok ckap aku happy kuo nge die marengg hihi btw mase kita otw nok hantar aku balik , die ad nyanyie macam macam laguu , aku dengar suare die time tu sedak jgok -,- haha muahhhhh ni upah sebab bie nyanyie sedap bai :* loveyou ahmad zam naqueeddin mohd nazam 

huhahahihi ;) okayy hari ni last dayy MHYANG HOTEL & RESTAURANT dibukaa haha happy gila kot aku sebab dah tutup , amann hidup akuu ;D dok perlu dengor aboh aku bleber cakap '' gi la tolong pekerje kat restoren tu '' brr mcm aku rajin sangat nok gie tolongg haha x) lagipun ma dah handle meng star so , wak nape nok handle satu lagi haihh . apa apa pun bai untuk sume staff mhyang haha jumpe mula ah pulokk eh nd bai jugok untuk cheff mhyangg kita si botokk , aku beci mu natangg -,- haha . sorry sebak aku wahi nyuruhh anda anda sumee hihihi : D bai

Friday, December 2, 2011

dok tahu amende yang die buat malam ni sampai mu dok reply text aku . kalau ye pun bie busy , cakap la sepatohh . ni dok , hm dkpe la bai , night kedinggboy :')